Wat is SaveIG?

 SaveIG is de snelste en beste insta-downloadertool online.  U kunt ig tv-video's, foto's en rollen direct op uw apparaat opslaan met één klik op saveig.com

 Duizenden gebruikers gebruiken de saveig-tool om insta-afbeeldingen en IGTV-video's te downloaden.

 

 Saveig.com Gratis Instagram Downloader

 Download foto's, rollen, video's, verhalen, IGTV van Instagram via saveig.com

 

 Saveig Instagram Video Downloader Online

 Op onze site Saveig kunt u Instagram-video's online downloaden in hoge kwaliteit Full HD, u kunt IGTV-video's en Live-video's downloaden, u hoeft niet in te loggen op uw account om Instagram-video's te kunnen downloaden of bekijken, u kunt  download ook privé Instagram-video's mp4 en HD, ook kun je Instagram Reels-video's downloaden.

 

 Wat is Instagram Video Downloader?

 Saveig.org Download Instagram Foto, Video, Rollen, IGTV Downloader Tool.  Beste gratis online Insta Downloader-tool.  Download eenvoudig Instagram-foto's, -video's, -verhalen en -hoogtepunten naar uw mobiel, tablet en pc-apparaten.  Saveigtv Instagram-video's.

 Saveig a gratis Instagram Downloader online kan worden gebruikt om Instagram-video's in mp4 van hoge kwaliteit te downloaden, Instagram-verhalen en hoogtepunten te downloaden, foto's en profielfoto's te downloaden, haspels te downloaden en je kunt ook downloaden van privé Instagram.

 Kopieer eerst de link van de video of de afbeelding.  Ten tweede, plak het hier in het vak.  Sla het ten slotte op uw apparaat op, of het nu Android, iPhone of pc is.

 

 Hoe Instagram-video downloaden op Save ig?

 Volg de volgende stappen om Save IG-video's of IGTV, Reels of levens te downloaden:

 Kopieer de link van de Instagram-video of -foto die je wilt downloaden.

 Plak de link in het vak en klik op "Download".

 De video die u wilt downloaden, verschijnt met veel media-indelingen. Klik op de downloadknop onder de video, waarna de video op uw apparaat wordt opgeslagen.


 Download Instagram-foto's en bewaarverhalen

 Je kunt openbare Instagram-foto's en saveig-verhalen downloaden door de post-URL te plakken.

 

 Download Instagram-verhalen via Save Ig

 U kunt verhalen van openbare accounts downloaden door een gebruikersnaam op te geven.

 

 IGTV-video's downloaden en opslaan

 U kunt IGTV-video's van openbare accounts downloaden door een gebruikersnaam op te geven.

 

 Wat zijn de voordelen van het downloaden van Instagram-video's?

 Instagram-video's zijn video's van hoge kwaliteit die eenvoudig te downloaden zijn om op mobiele apparaten af ​​te spelen.

 De voordelen van het downloaden van Instagram-video's zijn dat je ze offline kunt gebruiken, ze nemen niet veel ruimte in beslag op je apparaat en de videokwaliteit is erg goed.

 Er zijn verschillende redenen waarom het voordelig is om Instagram-video's te downloaden.  Een daarvan is om een ​​kopie van de video te hebben voor het geval deze van het sociale-mediaplatform wordt verwijderd.  Een andere reden is dat u de batterijduur van uw mobiele apparaat efficiënter kunt gebruiken, omdat deze video's niet veel ruimte innemen op uw telefoon of tablet.  De kwaliteit van deze gedownloade video's is ook goed genoeg om het scherm te delen met vrienden en familieleden.

 Wat zijn de nadelen van het downloaden van Instagram-video's?

 Het meest voorkomende nadeel van het downloaden van Instagram-video's is dat deze video's worden bijgesneden.  De video is mogelijk vanuit een andere hoek genomen en de download laat alleen zien wat oorspronkelijk in het vierkante frame van Instagram paste.

 Om een ​​Instagram-video te downloaden, moet je deze eerst vinden en de URL-link van de video kopiëren.  Eenmaal op de saveig-website, moet men deze link in een veld plakken waar om een ​​URL wordt gevraagd.  Men kan dan op "Download" klikken en de video zal beginnen te downloaden in .MP4-formaat en HD.

 Hoe kan ik Instagram-video's downloaden?

 Je kunt Instagram-video's downloaden via een website genaamd Saveigs.com.  Ga naar je Instagram-account en zoek naar de video die je wilt downloaden.  Nadat je de video hebt gevonden, druk je op de rode knop onder aan je scherm.  Kom naar InstaSave om je video op te slaan.

 Het downloaden van video's van Instagram is niet zo eenvoudig als het downloaden van video's van YouTube of andere sociale mediaplatforms.

 Hoe kan ik Instagram-video's downloaden op pc?

 Instagram-videodownloaders zijn tools waarmee je Instagram-video's op je computer kunt opslaan om ze offline te bekijken.  Veel mensen kijken graag naar video's op hun telefoon, maar als ze ze opnieuw willen bekijken op hun pc, kunnen ze dat niet meer.

 Er zijn enkele gratis apps waarmee je Instagram-video's op je computer kunt opslaan.  Een van de beste is 'Video opslaan'.

 Wat is de beste manier om Instagram-video's op Mac te downloaden?

 Er zijn verschillende manieren om Instagram-video's op Mac te downloaden.  In deze sectie zullen we enkele van de meest populaire manieren onderzoeken en een duidelijk begrip krijgen van hun voor- en nadelen.

 Saveigtv

 saveigtv is een app voor Mac waarmee je Instagram-foto's en -video's uit je feed of uit de profielen van andere gebruikers kunt downloaden.  Hiermee kunt u in een paar seconden video in HD in MP4-indeling downloaden.  Het is gratis en gemakkelijk te gebruiken en kan met één klik in de App Store worden gedownload.